Manolev onzeker voor duel met FC Utrecht

Het is nog onzeker of Stanislav Manolev zondag in de competitiewedstrijd tegen FC Utrecht kan voetballen voor PSV. De Bulgaarse rechtsback heeft een scheurtje in zijn jukbeen.

Manolev heeft weliswaar een beschermend masker gekregen, maar voelde zich donderdag toch niet in staat om tegen Glasgow Rangers te spelen. ,,De zwelling is wat afgezwakt; het geeft hem per dag een beter gevoel”, aldus trainer Fred Rutten.

De oefenmeester heeft op Manolev na verder een volledig fitte selectie. Ola Toivonen zit tegen FC Utrecht de derde van zijn vier wedstrijden schorsing uit. PSV gaat aan kop van de eredivisie met 58 punten uit 27 wedstrijden, één meer dan naaste belager FC Twente. De twee voornaamste titelkandidaten staan over twee weken tegenover elkaar in Enschede.

Mocht Manolev niet kunnen spelen, dan is Abel Tamata zijn logische vervanger.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.