PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Zeefuik: ‘Ik kan de nieuwe spits worden van PSV’

Género Zeefuik werd in december afgetest door KV Mechelen, nu heeft de aanvaller echter hoop om dé spits van PSV te worden. De aanvaller ziet dat zelf wel zitten, hoewel hij weet dat hij nog veel moet leren.

“Ik had afgelopen zomer weer naar een club uit de Jupiler League kunnen gaan”, zegt Zeefuik in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Maar ik wilde voor mijn kans gaan bij PSV. Nu blijkt dat het een goede keuze is geweest. Was ik weer een jaar verhuurd, dan was ik daarna waarschijnlijk definitief vertrokken bij PSV.”

Afgelopen weekend debuteerde Zeefuik in de basis bij PSV, donderdag rekent hij tegen Glasgow Rangers echter niet op een plaats bij de eerste elf. “Ik denk dat de trainer voor ervaring kiest. Maar ook als ik moet invallen, zal ik scherp zijn.”

Tegen Willem II maakte Zeefuik eerder dit seizoen de winnende treffer, tegen Ajax dacht de Amsterdammer dat opnieuw te doen. “Ik kreeg een kans en raakte de bal zo goed, dat ik dacht dat het een mooi doelpunt zou opleveren. Maarten Stekelenburg had echter een geweldige redding”, aldus Zeefuik, die een duidelijke missie heeft in Eindhoven. “Ik moet nog veel leren. Maar ik kan dé spits van PSV worden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.