Zeefuik wil langer bij PSV blijven

PSV liet na zijn winnende treffer tegen Willem II al weten langer door te willen gaan met Género Zeefuik. De spits wilde echter eerst weten of hij perspectief heeft in Eindhoven. Inmiddels heeft hij duidelijkheid en wil ook Zeefuik in Eindhoven blijven.

Zeefuik begon het seizoen als reserve van Jong PSV, bij het eerste had hij onder meer Marcus Berg, Jonathan Reis en Danny Koevermans voor zich. Inmiddels is hij geklommen in de spitsenhiërarchie en ziet Zeefuik voldoende perspectief voor een langer verblijf.

“Het ziet er goed uit. Género maakt zijn minuten en van beide kanten is er vertrouwen”, zegt zaakwaarnemer Kees Ploegsma jr. in gesprek met De Telegraaf. Zeefuik maakte tegen Willem II als invaller de winnende treffer in blessuretijd, daarna kreeg hij speeltijd tegen ADO Den Haag, NAC Breda en Ajax. Afgelopen weekend had trainer Fred Rutten een basisplaats voor de jongeling tegen NEC.

De oefenmeester van PSV is tevreden over de twintigjarige Amsterdammer. “Género klopt op de deur. Hij is enorm balvast en heeft het goed gedaan.” Ploegsma Jr. verwacht dat onderhandelingen over een nieuw contract snel beginnen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.