PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ola John: ‘Ajax en PSV zijn geen verbetering meer’

Ola John maakte in de strijd om de landstitel zondag een belangrijk doelpunt voor FC Twente. Door de winnende treffer staat de ploeg van trainer Michel Preud’homme nu op één punt van koploper PSV, dat John in de zomer wilde halen.

Naast PSV waren ook Ajax en Manchester United geïnteresseerd. “Ik voelde me best gevleid door de belangstelling, maar heb alles aan FC Twente te Ajax of PSV is tegenwoordig geen verbetering meer, hoger dan Twente kan in Nederland niet. En bij Manchester United zou ik één van de velen zijn, en moet je maar afwachten of je speeltijd krijgt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.