‘PSV ziet El Hamdaoui graag komen’

Marcel Brands en Mounir El Hamdaoui werkten eerder succesvol samen bij AZ en als het aan de technisch directeur van PSV ligt komt daar in de toekomst een vervolg aan. Brands ziet hem graag in het shirt van PSV spelen. “Ik ben een fan van hem.”

Brands weet zelf echter ook dat een overstap van de spits naar Eindhoven vrijwel onmogelijk is. “Financieel gezien is het voor ons op dit moment onhaalbaar”, zei Brands in Studio Voetbal. Desalniettemin blijft Brands de Marokkaanse Rotterdammer op de voet volgen. “Ik heb hem naar AZ gehaald en daar heeft hij het fantastisch gedaan. Ik zie hem als voetballiefhebber graag spelen.”

Ondanks alle perikelen bij Ajax en de problemen die de spits met zowel de club als zijn trainer heeft ziet Brands de spits niet als een lastige jongen. “Ook met Louis van Gaal had hij het in het begin lastig, maar uiteindelijk was Mounir één van de spelers die zich sterk maakte toen Louis dreigde te vertrekken.”

PSV neemt deze zomer zo goed als zeker afscheid van HSV-huurling Marcus Berg en ook Danny Koevermans zal bij de Eindhovenaren vertrekken. “We gaan er vanuit dat Berg terug naar Duitsland gaat, omdat hij voor veel geld gekocht is. Er is ook geen clausule in zijn contract opgenomen”, aldus Brands.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.