PSV akkoord met Rabiu Ibrahim

PSV kan mogelijk binnenkort een beroep doen op Rabiu Ibrahim. De Eindhovenaren bereikten een akkoord over een meerjarig contract. De 20-jarige middenvelder kan buiten het transferseizoen om komen door zijn transfervrije status.

Marcel Brands laat echter weten dat nog niet alle struikelblokken overwonnen zijn. “We zijn eruit, maar wachten nog op vrijgave. Dat gebeurt naar verwachting volgende week,” aldus de technisch manager op de officiële clubsite. “Alle formaliteiten zijn zojuist bij de KNVB in gang gezet.”

Ibrahim wordt in zijn vaderland, Nigeria, gezien als groot talent. Na een succesvol WK voor spelers onder zeventien maakte de middenvelder de overstap naar Portugal, waar hij kwam te spelen voor Sporting Lissabon. Bij de Portugese topclub wist hij zich echter nooit op te werken tot vaste waarde, waardoor hij afgelopen zomer transfervrij weg mocht.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.