PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Oud-PSV’er krijgt ontslag na leugens

Reimond Manco maakt niet langer deel uit van de selectie van Atlante CF. De voormalig aanvaller van PSV en Willem II is deze week ontslagen nadat hij de Mexicaanse club had voorgelogen.

Manco verscheen donderdag met een walm van alcohol om zich heen op de training. De clubdirectie wilde daarop een bloedtest afnemen, maar dat werd geweigerd door de aanvaller. Dit omdat hij naar eigen zeggen een dag eerder was ontvoerd. Dit samen met zijn neef.

Atlante FC besloot vervolgens een dieper onderzoek te starten. Ook de neef van Manco werd aan de tand gevoeld, maar zijn verhaal verschilde op tal van punten met die van de speler. Voor de Mexicaanse club aanleiding om zijn contract per direct te verscheuren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.