PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Toivonen: “Bijna een perfecte wedstrijd”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ola Toivonen moet in de Eredivisie vanaf de tribune toekijken vanwege een schorsing, Europees mag de Zweed echter wel meespelen. Tegen Glasgow Rangers stond hij in de basis en na afloop was hij niet ontevreden.

“Met 0-0 zijn we niet blij of tevreden, maar we speelden goed denk ik”, zei Toivonen na afloop van het gelijkspel voor de camera van Eredivisie Live. “Het was bijna een perfecte wedstrijd, maar zonder doelpunt. Dat is natuurlijk niet alleen pech.”

De Schotse club speelde erg defensief, zo ziet Toivonen PSV nooit spelen. “Maar we speelden tegen Glasgow en niet tegen PSV. Glasgow speelde verdedigend goed. We weten dat ze hierheen komen om zo te spelen. We waren voorbereid op deze wedstrijd.” Volgende week verwacht Toivonen een ander duel. “Ik denk dat ze dan met vier in de laatste linie spelen, maar we hebben veel vertrouwen. Nu eerst een belangrijke wedstrijd op zondag.”

De international was de laatste weken vooral negatief in het nieuws, zelf krijgt de PSV’er daar echter weinig van mee. “Iedereen schrijft dingen in de krant en praat op televisie, dat is hun werk. Voor mij was het lekker om weer te voetballen. Ik hoor de verhalen van de trainers. In de krant heb ik moeite met lezen en thuis heb ik geen Nederlandse zenders, dus ik krijg er weinig van mee.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.