PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV en Philips verlengen contract

PSV en hoofdsponsor Philips zijn een verlenging van het huidige sponsorcontract overeengekomen.

Beide partijen zijn het eens over een verlenging van vijf jaar. Philips is nu tot minimaal 2016 sponsor van PSV. Dit laat de voetbalclub weten op zijn website. De voorwaarden binnen het contract zijn hetzelfde gebleven. PSV werd in 1913 opgericht als sportvereniging voor medewerkers van het technologieconcern.

Algemeen directeur van PSV, Tiny Sanders, is erg in zijn nopjes met de overeenkomst. “Het 100-jarig bestaan van PSV in 2013 komt nu snel dichterbij en we zijn bijzonder trots op onze unieke, historische band met Philips. Philips en PSV zijn sterke merken en wij verwachten meer partners aan ons te kunnen binden om tot de sportieve top te blijven behoren.”

PSV en Philips hebben wel afgesproken om de komende tijd naast hoofdsponsor Philips ook samen op zoek te gaan naar meerdere kleinere sponsors, om de inkomsten voor de voetbalclub verder te vergroten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.