PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Lazovic: “Onzin dat PSV door mij de titel verloor”

Danko Lazovic maakte een jaar geleden de overstap van PSV naar Zenit Sint-Petersburg. De Eindhovenaren raakten vervolgens de kluts kwijt.

In de laatste weken van het seizoen werd de titel verspeeld aan FC Twente. “Maar het is onzin, dat dit door mij is gekomen”, zegt Lazovic in De Telegraaf. “Ik ben Danko Lazovic, geen Maradona. Ik geloof niet dat PSV zeker kampioen was geworden als ik was gebleven.”

“Toen ik hier speelde, was ik altijd die moeilijke jongen en nu vindt iedereen het jammer dat ik ben weggegaan bij PSV”, vervolgt de Serviër verbaasd. “Ik weet niet wat de Nederlandse mensen willen, maar ik ben blij met de zes mooie jaren in Nederland, waarin ik één keer kampioen ben geworden!”

Regerend landskampioen FC Twente is donderdagavond de tegenstander van het Zenit van Lazovic. “FC Twente is gewoon een goede ploeg en kan ook dit jaar weer kampioen worden. Ik hoop van niet, want mijn hart ligt nog altijd bij PSV.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.