PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV wil ‘Maza’ langer aan zich binden

PSV staat op het punt de tweejarige optie in het contract van verdediger Francisco ’Maza’ Rodriguez te lichten. Technisch manager Marcel Brands had onlangs een ’goed gesprek’ met de 29-jarige Mexicaan en diens zaakwaarnemer en zegt daar een ’positief gevoel’ aan te hebben overgehouden. Hoewel het een eenzijdige optie betreft, wil PSV deze alleen lichten als de speler daar ook achterstaat.

„Hij wilde nog enkele zaken met zijn manager bespreken, maar heeft beloofd ons in de loop van deze week te antwoorden”, aldus Brands. De Mexicaanse international verhuisde in de zomer van 2008 van Guadalajara naar Eindhoven, waar hij vorig seizoen uitgroeide tot vaste waarde. Dit seizoen raakte hij zijn basisplaats echter kwijt aan de Braziliaan Marcelo.

Het contract van Rodriguez loopt in principe na dit seizoen af en met het lichten van de optie zorgt PSV in elk geval dat de verdediger dan niet gratis de deur uitloopt.De Eindhovenaren nemen deze week ook een besluit over Rabiu Ibrahim. Het Nigeriaanse talent (19, maar binnenkort 20, waardoor hij meer zou moeten verdienen) overtuigt tijdens zijn tiendaagse stage en trainde gisteren voor het eerst mee met de A-selectie van Fred Rutten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.