PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Goede invalbeurt voor Ibrahim Afellay

Ibrahim Afellay had dinsdag tussen alle sterren op het veld van Camp Nou slechts tien minuten nodig om zich te laten zien. De middenvelder van FC Barcelona was in de slotfase met Arsenal een aantal keer dreigend.

“Voor mij is dit top”, zei Afellay tegenover de NOS. Afellay kwam in de 82e minuut, bij een voorsprong van 3-1, in het veld voor David Villa. “Eerst zou ik bij 1-1 in het veld komen. Toen het 2-1 werd, zou ik er alsnog inkomen, maar na de 3-1 moest ik nog even wachten. Ik kijk positief terug op deze wedstrijd. Ik ben heel dreigend geweest en heb twee keer voor de goal gestaan. Daarbij heb ik ook gewoon lekker meegevoetbald en mijn steentje bijgedragen.”

Over uitblinker Lionel Messsi (twee doelpunten) was de voormalig PSV’er duidelijk: “Die man is gewoon van een andere planeet.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.