Jeremain Lens ontsnapt aan gevangenisstraf

Jeremain Lens is vorige week met de schrik vrij gekomen. De aanvaller van PSV moest voor de rechter verschijnen, nadat zijn rijbewijs al twee keer was afgepakt, maar vervolgens wel plaatsnam achter het stuur. De officier van justitie deed een uitspraak: een onvoorwaardelijke celstraf van vijftien dagen.

De rechter ging echter niet akkoord met deze uitspraak. Volgens De Telegraaf heeft deze Lens een taakstraf opgelegd van dertig uur. Het is nog niet duidelijk of de 23-jarige aanvaller hiermee akkoord gaat.

Toen hij in zijn periode bij AZ zijn rijbewijs moest inleveren, werd hij zestien dagen later opnieuw gepakt. Dit seizoen is Lens een van de belangrijke pilaren in het elftal van Fred Rutten; hij scoorde acht keer in 26 wedstrijden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.