PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Rangers kent goede generale in treffen met PSV

Glasgow Rangers kan met vertrouwen toewerken naar de achtste finale in de Europa League tegen PSV van aanstaande donderdag. De Schotse topclub was zondag met 0-1 te sterk voor Saint-Mirren.

Het enige doelpunt van de wedstrijd kwam namens de ploeg van Walter Smith op naam van Kyle Bartley. De van Arsenal gehuurde verdediger maakte zijn eerste treffer in dienst van de Schotten door in de 24ste minuut feilloos raak te koppen op aangeven van Bougherra.

Door de overwinning nadert Glasgow Rangers aartsrivaal en koploper Celtic tot op vijf punten. Bovendien hebben The Gers nog twee wedstrijden minder gespeeld waardoor zij nog altijd de beste papieren hebben voor de landstitel.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.