PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Persoonlijk record voor Balasz Dzsudzsak

PSV-aanvaller Balázs Dzsudzsák heeft zaterdagavond in de uitwedstrijd tegen Excelsior (3-2 zege) een persoonlijk record geëvenaard. De Hongaar heeft nu al zijn productie uit het hele voorgaande seizoen bereikt.

Dzsudzsák staat na 26 speelronden in de Eredivisie op veertien doelpunten. Vorig seizoen kwam hij bij PSV tot veertien goals in 32 competitiewedstrijden. Dat betekende destijds een nieuw persoonlijk record voor de linkspoot, die in het begin van zijn loopbaan bij Debreceni VSC nooit eerder in de dubbele cijfers terecht was gekomen.

Dzsudzsák is de laatste weken de productiefste speler van de koploper in de Eredivisie. Inclusief de duels in het nationale bekertoernooi en de Europa League scoorde hij vijf keer in zijn laatste tien optredens voor de Eindhovenaren.

Dzsudzsák was dit seizoen in 38 officiële wedstrijden al goed voor 21 doelpunten namens PSV. Ola Toivonen bezet met achttien treffers in 36 duels de tweede plaats op de interne topscorerslijst.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.