PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Telstar-stagair maakt indruk bij PSV

Rabiu Ibrahim maakt indruk op de technische staf van PSV. Ibrahim, een 19-jarige aanvallende middenvelder, scoorde donderdag twee maal tijdens het oefenduel tussen Jong PSV en de A1. Met name zijn tweede treffer, een briljante stift, getuigde van grote klasse.

Naast de Braziliaanse testspelers Breno en Gerson mocht ook Ibrahim zijn klasse etaleren op De Herdgang. De Nigeriaan, die sinds voorbije zomer zonder club zit, is al enkele weken op proef bij Telstar. Het onbreekt de Jupiler League-club echter aan financiën hem definitief vast te leggen.

In zijn nog prille carrière kroonde Ibrahim zich al eens tot wereldkampioen, en wel met Nigeria Onder-17 in 2007. Nadien hengelden onder meer Arsenal en Manchester United naar zijn diensten. Ibrahim koos niettemin voor Sporting Lissabon, maar brak in Portugal nooit door. Recent toonden VVV-Venlo en Liverpool ook nog interesse in de Nigeriaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.