PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Newcastle United richt pijlen op Jeremain Lens

Premier League-club Newcastle United heeft volgens The Evening Chronicle interesse in PSV’er Jermaine Lens.

Newcastle wil volgens het regionale dagblad een deel van de transfersom van Andy Carroll uitgeven voor komend seizoen. Carroll verliet The Magpies in januari voor Liverpool. The Reds moesten veertig miljoen euro neerleggen voor de aanvaller. Newcastle daarmee de markt op.

Lens zou één van de kandidaten zijn om de Engelse promovendus te versterken. De rechtsbuiten van PSV verruilde AZ afgelopen zomer voor Eindhoven. Sindsdien maakte hij een wisselvallige indruk bij de koploper, maar Newcastle lijkt overtuigd van de kwaliteiten van de Amsterdammer.

De Premier League-club toonde eerder al belangstelling voor Lens, maar hij koos toen voor PSV. Het is niet bekend hoeveel de Eindhovenaren willen ontvangen voor de buitenspeler. PSV haalde Lens voor zes miljoen euro van AZ. Lens wist dit seizoen zeven competitietreffers te maken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.