PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Bakkal: ‘Ik verwijt mezelf niets’

Otman Bakkal zat tijdens het duel tussen PSV en Ajax op de tribune, trainer Fred Rutten liet later weten ontevreden te zijn over de middenvelder. Door de schorsing van Ola Toivonen lijkt een snelle rentree echter voor de hand te liggen.

Bakkal ziet het echter anders. “Ik reken nergens op, kijk blanco tegen de situatie aan”, zegt de PSV’er in gesprek met De Telegraaf. Rutten zei dat de felheid ontbrak bij Bakkal. “Dat kwam als een verrassing.”

De 26-jarige rechtspoot scoorde vorig seizoen elf keer in 31 duels, dit seizoen staat de teller nog op nul. Bovendien kwam hij pas zestien keer in actie, waarvan elf keer als invaller. “Het is een heel teleurstellend seizoen. Maar ik verwijt mezelf niks; heb het gevoel dat ik er alles aan gedaan heb.”

Waar Rutten vaak duidelijk is in zijn keuzes, hangt Bakkal tussen basis, bank en de tribune. “Vreemd ja. Maar we hebben deze week een goed, helder gesprek gehad. Ik wil niet meer te veel terugkijken. Of dit mijn laatste jaar in Eindhoven is? Geen idee. Eerst wil ik kampioen worden en dan zien we wel verder”, aldus Bakkal, die in het bezit is van een contract tot de zomer van 2012.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.