PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Wat heb je nou aan een Johan Cruijff’

Harry van Raaij is blij dat er rondom PSV geen oud-spelers zijn die zich met de club bemoeien, zoals Johan Cruijff en Willem van Hanegem dat doen bij Ajax en Feyenoord. Volgens Van Raaij heeft dat namelijk geen toegevoegde waarde.

“Wat heb je nou aan een Cruijff? Ik heb liever rust in de tent dan mensen die langs de zijlijn een beetje staan te schreeuwen”, zegt Van Raaij in gesprek met NUsport. “Wat is het effect geweest van de uitspraken van Van Hanegem? Cruijff komt straks in een adviesraad. Ik heb ook adviesraden om me heen gehad, maar deed toch mijn eigen ding.”

“Als je wat roept, moet je verantwoordelijkheid nemen”, vervolgt de voormalig voorzitter zijn verhaal. “In een adviesraad neem je die niet. Ik kan PSV ook een wereldelftal aanbevelen, maar is het uitvoerbaar.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.