PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Rutten mist felheid bij Otman Bakkal

Otman Bakkal is even uit de gratie bij Fred Rutten. De trainer van PSV is niet tevreden over zijn middenvelder.

De 26-jarige Bakkal zat afgelopen zondag niet bij de selectie van PSV voor het treffen met Ajax (0-0). Dit tot verrassing van vriend en vijand. “Ik ben niet tevreden over hem”, legt Rutten zijn keuze uit. “Ik mis bij Otman momenteel dat felle dat ik van hem gewend ben. Daarom zat hij tegen Ajax op de tribune. Het was een keuze, die in zijn nadeel is uitgevallen.”

De rol van Bakkal is echter niet uitgespeeld in Eindhoven. “Ik verwacht zeker dat we hem in de slotfase van de competitie nog nodig hebben en daarom gaan we ook met hem aan de slag”, zegt Rutten in VI.De middenvelder kwam dit seizoen zestien competitieduels in actie, voornamelijk als invaller, en scoorde nog niet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.