PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Opkikker 2011 is voor Jonathan Reis

Tijdens het carnaval vindt op Malle Maandag in Eindhoven jaarlijks de uitreiking van D’n Opkikker plaats. Deze uitreiking wordt georganiseerd door Sociëteit “D’n Opkikker”. Deze Carnavalsclub looft ieder jaar een trofee uit aan de voetballer die in het laatste jaar het meest door blessurepech is achtervolgd. D’n Opkikker van 2011 wordt uitgereikt aan Jonathan Reis. Omdat hijzelf in Brazilie bevindt zullen zijn landgenoten Cássio Ramos en Marcelo D’n Opkikker in ontvangst nemen.

Op Malle Maandag 7 maart zal Legendary PSV als onderdeel van het programma een ludieke wedstrijd spelen op de markt tegen oud-FC Eindhoven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.