PSV wil Van Bommel een ‘exeptioneel hoog salaris’ geven

PSV hoopt snel zaken te gaan doen met Mark van Bommel. De middenvelder, die afgelopen januari een contract bij AC Milan tekende voor een half jaar, staat in de nadrukkelijke belangstelling van de Eindhovenaren. De interesse is wederzijds, maar Van Bommel heeft meerdere opties.

PSV ziet in Van Bommel een leider voor de komende jaren, maar de Nederlander kan ook naar Tottenham Hotspur. Volgens Voetbal International heeft de club Van Bommel inmiddels al een contractaanbieding gedaan en kan de middenvelder een ‘exeptioneel hoog salaris verdienen’.

Naast Van Bommel hoopt PSV ook Ruud van Nistelrooy binnen te halen. Door de ernstige blessure van Jonathan Reis en het naderende vertrek van Marcus Berg en Danny Koevermans heeft PSV anders een ernstig spitsenprobleem.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer