PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Erik Pieters tekent nieuw contract bij PSV

PSV en Erik Pieters hebben een akkoord bereikt over een contractverlenging van de verdediger. De linksback had in Eindhoven nog een contract tot 2012, maar na enkele gesprekken en onderhandelingen heeft de verdediger zijn verbintenis verlengd tot de zomer van 2014.

Op de officiële website van PSV reageert hij op zijn contractverlenging. ”Voor mij was het belangrijk dat het gevoel goed was en dat er waardering sprak uit het contract dat werd aangeboden. Dat is zeer zeker het geval”, aldus Pieters. “Ik wil mezelf blijven ontwikkelen bij PSV en het Nederlands elftal. Dit seizoen heb ik vrij weinig gemist, dat zegt ook wat over mijn ontwikkeling. Eerst wil ik echter kampioen worden met PSV, dat is de belangrijkste doelstelling nu.”

Ook technisch directeur Marcel Brands toonde zich in zijn nopjes. “Hij is een vaste waarde, een zekerheid in het elftal. Een Nederlands international en dat moet je ook koesteren. Bovendien is Erik een positieve jongen in de groep en spreekt hij aan bij het publiek. Hij is jong naar ons gekomen en heeft zich goed ontwikkeld. Dit zijn jongens die je daarom graag langer aan je wilt binden”.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.