PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Eric Gudde neemt kijkje bij PSV

Een Feyenoord-delegatie onder aanvoering van algemeen directeur Eric Gudde heeft een werkbezoek gebracht aan De Herdgang. Gudde en hoofd jeugdopleidingen Stanley Brard bekeken de trainings- en jeugdfaciliteiten van PSV, met het oog op het gloednieuwe Stadion Park dat over enkele jaren in Rotterdam moet verrijzen.

In dat kader bezochten de Feyenoorders eerder al diverse clubs in Engeland en Duitsland, waaronder Arsenal en Bayern München. De gemeente Rotterdam moet komende zomer een besluit nemen over de financiële bijdrage aan de stadionplannen ’op Zuid’.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.