PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Feyenoord, Ajax en PSV strijden om Tyton’

Feyenoord lijkt concurrentie te krijgen voor doelman Tyton. Volgens het Poolse sportmedium Przeglad Sportowy zou Ajax in de zomerstop een poging willen doen om doelman Przemyslaw Tyton over te nemen van Roda JC. De Amsterdamse club zou volgens de doormaals goed ingelichte website haar oog hebben laten vallen op de Poolse doelman.

De huidige sluitpost van de Amsterdammers liet vorig seizoen al weten dat hij zijn contract bij Ajax niet wil verlengen, omdat hij graag naar een Europese topclub wil. Stekelenburg staat nog tot medio 2012 onder contract bij Ajax.

‘Ajax wil iets aan me verdienen en dat gun ik ze ook. Financieel zou het voor hen het beste zijn als ze me komende zomer verkopen’, liet Stekelenburg in Oktober weten tegenover NuSport.

Tyton staat niet alleen in de belangstelling van Ajax, ook Feyenoord en PSV hopen de doelman te contracteren voor volgend seizoen. De sluitpost is bij Roda JC uitgegroeid tot een uitstekende doelman. De goede prestaties van Tyton zijn niet onopgemerkt gebleven. De laatste wedstrijden zaten er scouts van diverse club voor hem op de tribune in Kerkrade.

Enige tijd geleden doken er in de media geruchten op dat Feyenoord verregaande interesse zou hebben om Tyton in te lijven voor volgend seizoen. Afgelopen week tekende Martin van Geel een contract bij Feyenoord, naar verluidt zou hij een aantal spelers uit Kerkrade meenemen naar de Kuip.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.