PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Stekelenburg en Enoh inzetbaar tegen PSV

Maarten Stekelenburg en Eyong Enoh vielen donderdagavond geblesseerd uit in het duel met Anderlecht (2-0 winst), maar trainer Frank de Boer verwacht dat beide spelers zondag inzetbaar zijn tegen PSV. De Amsterdammers nemen het zondag in Eindhoven op tegen de koploper.

“Ik verwacht dat ze beide gewoon inzetbaar zijn,” zei De Boer na de wedstrijd. ”We haken alleen aan als we winnen”, vervolgt de oefenmeester, die over een zo goed als fitte selectie kan beschikken. De achterstand van Ajax bedraagt momenteel vijf punten.

”Ik vond het heel positief dat we tegen Anderlecht 90 minuten hebben gedomineerd. Daar kunnen we mee verder. Ik kijk uit naar een paar mooie duels. Zo steekt Balázs Dzsudzsák in uitstekende vorm bij PSV. Maar wij hebben vertrouwen in Gregory van der Wiel.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.