PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Van Nistelrooy blijft reserve bij HSV

Ruud van Nistelrooy lijkt voorlopig niet te kunnen rekenen op een basisplaats.

Hamburger SV treft zaterdag 1. FC Kaiserslautern en Van Nistelrooy lijkt vanaf de bank te moeten toekijken. Trainer Armin Veh slachtofferde Van Nistelrooy afgelopen weekend voor het duel met Werder Bremen.

HSV won met liefst 4-0 van de laagvlieger, waardoor Veh geen enkele reden ziet om zijn opstelling te wijzigen. Het aanvalsduo Paolo Guerrero en Mladen Petric voldeden en lijken ook voor het duel Kaiserslautern de voorkeur boven de Oranje-international te krijgen.

“Paolo scoorde twee keer en Mladen werkte zeer hard”, aldus Veh twee dagen voor de uitwedstrijd tegen 1. FC Kaiserslautern. “Daarom heb ik geen behoefte iets te veranderen.” Van Nistelrooy werd in de winterse transferperiode nadrukkelijk gelinkt aan Real Madrid, dat echter bot ving bij HSV. Sindsdien heeft Van Nistelrooy te kampen met een vormdip.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.