PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Liverpool biedt elf miljoen op Afellay’

FC Barcelona heeft het miljoenenbod van Liverpool op de kersverse aanwinst Ibrahim Afellay (24) in beraad genomen. Althans, dat meldt de Spaanse sportkrant AS. Afellay maakte vorige maand voor drie miljoen de overstap van PSV naar Catalonië. The Reds hebben volgens Engelse media 11 miljoen euro over voor de Nederlands international.

Volgens eerdere berichten mag Afellay vertrekken bij Barcelona, omdat zijn houding negatief is. Verder wordt gezegd dat Afellay gefrustreerd zou zijn over het feit dat hij nauwelijks aan de bak komt in het eerste elftal van Barca waar spelers als Iniesta en Xavi op het middenveld de dienst uitmaken.

Hoofdtrainer Josep Guardiola is degene die mag bepalen of Afellay daadwerkelijk wordt verkocht. De Spaanse oefenmeester staat daarmee voor een lastig dilemma, zo meldt AS. Guardiola ziet in Afellay een versterking voor de toekomst, maar met de verkoop van de international lijkt Barcelona wel meer kans te maken op de handtekening van Arsenal-sterspeler Cesc Fabregas.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.