‘Lille weer met B-team tegen PSV’

PSV hoeft niet te vrezen voor een Lille op oorlogssterkte. Volgens het Algemeen Dagblad treden de Fransen donderdag opnieuw aan met een B-team.

Lille is na de eerdere 2-2 in eigen huis absoluut niet kansloos voor een vervolg in de Europa League, maar de koploper van de Ligue 1 heeft de prioriteit bij de competitie liggen. Komende zondag staat de topper tegen Olympique Lyon op het programma en daar zullen de meeste basiskrachten voor worden gespaard.

Aanvoerder Mathieu Debuchy zal er in het Philips Stadion sowieso niet bij zijn. Op bezoek bij Montpellier (1-0 nederlaag) verstuikte hij zijn linkerenkel. Ook sterspeler Eden Hazard lijkt niet in actie te komen. De Belg werd zondag nog vroegtijdig naar de kant gehaald.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.