PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV praat in de zomer met Rutten over nieuw contract

PSV gaat aan het einde van het seizoen met Fred Rutten om tafel om te praten over een eventuele verlenging van de samenwerking. De oefenmeester beschikt over een contract dat tot 2012 doorloopt, maar komt mogelijk in aanmerking voor een nieuwe verbintenis. Veel zal afhangen van hoe dit seizoen eindigt.

PSV is uitgeschakeld in de KNVB-beker, maar staat in de Eredivisie bovenaan en is bovendien nog actief in de Europa League. “Na het seizoen gaan we ons richten op het PSV van volgend jaar en dat betekent dat de lange termijn ter sprake komt”, legt technisch manager Marcel Brands uit aan Voetbal International. “Bij de lange termijn hoort ook de trainer en dus is het normaal dat we een jaar voor het einde van zijn contract gaan praten over zijn toekomst.”

Brands benadrukt dat hij zeer tevreden is over de coach, die van PSV echter nog geen stabiel geheel heeft gemaakt. “Mijn vertrouwen in Fred is groot’, vervolgt Brands, die op voorspraak van Rutten naar PSV kwam. “Fred weet dat ook. We hebben elke dag contact. Als er iets van onvrede zou zijn, had ik dat allang laten blijken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.