PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil Van Bommel en Van Nistelrooy halen deze zomer’

PSV kan zich komende zomer flink versterken, tenminste als het aan technisch manager Marcel Brands ligt. De bestuurder laat weten er alles aan te doen om Ruud van Nistelrooy en Mark van Bommel naar Eindhoven te halen voor volgend seizoen. Direct contact is er nog niet geweest.

Van Bommel staat momenteel onder contract bij AC Milan. Daardoor lijkt er een kleine kans dat hij terugkeert naar PSV, weet Brands. “Ik denk dat we een serieuze kans hadden gemaakt als AC Milan niet was gekomen”, vertelt Brands NUsport. Ook Van Nistelrooy, momenteel onder contract bij Hamburger SV, waar hij aan het einde van dit seizoen lijkt te vertrekken, kan rekenen op belangstelling uit Noord-Brabant.
“De PSV-supporters hoeven zich geen zorgen te maken, we gaan er alles aan doen om Van Bommel en Van Nistelrooy naar Eindhoven te halen. Dat zijn voetballers van de buitencategorie met een rood-wit hart”, aldus Brands.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.