PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Jan Kromkamp kan naar GA Eagles

Jan Kromkamp kan volgend seizoen aan de slag bij Go Ahead Eagles. De verdediger van PSV heeft een aflopend contract en de club uit de Jupiler League heeft zijn interesse bekend gemaakt. De 31-jarige Kromkamp heeft volgens Voetbal International wel oren naar Go Ahead.

Dit seizoen speelde Kromkamp nog geen duel in het eerste elftal van Fred Rutten en houdt hij zijn conditie op peil in het beloftenelftal. Go Ahead wil de komende jaren mee gaan doen om de titel in de tweede divisie en wil daarom ervaren spelers naar de club halen.

Kromkamp speelde in het verleden, tussen 1998 en 2000, ook al voor de club uit Deventer. Daarna speelde hij onder meer voor AZ, Villareal en Liverpool.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.