PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ontevreden Afellay wil alweer weg bij FC Barcelona’

Ibrahim Afellay houdt het alweer voor gezien bij FC Barcelona. De middenvelder heeft aangegeven ongelukkig te zijn over zijn kansen in de hoofdmacht bij de Spaanse topclub en zou in de zomer azen op een vertrek naar Engeland, waar Liverpool serieus geïnteresseerd zou zijn.
De aanvallende middenvelder verliet in de winterperiode PSV voor Barcelona, maar bij Barça speelde hij tot dusver 287 minuten in het eerste elftal. Zelf had de international van Nederland er op gerekend meer in de plannen van trainer Josep Guardiola voor te komen, maar aangezien dit niet het geval is, zou de 24-jarige Utrechter alweer willen verkassen.

Volgens Engelse media mag Afellay vertrekken bij Barcelona, omdat zijn houding negatief is. Dat ze van hem af willen zou te zien zijn aan het prijskaartje dat aan hem hangt, want Liverpool mag hem overnemen voor nog geen drie miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.