PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Nieuwe baan voor Ronaldo Luiz Nazario de Lima

Vlak na zijn afscheid als profvoetballer heeft Ronaldo alweer een nieuwe baan gevonden. De Braziliaanse vedette gaat zich inzetten voor het wereldkampioenschap van 2014 in eigen land. Dat maakte Geraldo Alckmin, gouverneur van Sao Paulo, bekend.

De 34-jarige Ronaldo neemt zitting in een commissie die de stad moet voorbereiden op het WK. “Het is een eer om eraan bij te dragen Sao Paulo de beste WK-stad aller tijden te maken.” Ronaldo nam maandag officieel afscheid als actief speler. Hij speelde de afgelopen jaren voor Corinthians in Sao Paulo.

Ricardo Teixeira, voorzitter van de Braziliaanse voetbalbond, maakt zich wel zorgen over de bouw van het nieuwe stadion dat in de miljoenenstad moet verrijzen. “We hebben het al in 2013 nodig voor de Confederations Cup.” De voetbaltempel bestaat voorlopig alleen nog op papier.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.