PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

HSV-supporters zijn klaar met Van Nistelrooy

Het geduld van de supporters van Hamburger SV lijkt op te zijn. De fans zijn klaar met Ruud van Nistelrooy, die woensdagavond op een hels fluitconcert werd getrakteerd.

De acties van de laatste weken hebben Van Nistelrooy geen goed gedaan. Hij flirtte in de winter met een tussentijdse transfer naar Real Madrid, maar Hamburger SV liet hem niet gaan. Vervolgens gaf de spits ook nog eens aan komende zomer absoluut te willen vertrekken.

De Nederlander zei vervolgens zich voor de volle honderd procent te gaan inzetten, maar hij zit duidelijk niet goed in zijn vel. In de derby tegen FC Sankt Pauli kreeg de aanvaller meerdere kansen, maar hij had zijn vizier niet op scherp staan. Toen Van Nistelrooy in de 72e minuut naar de kant werd gehaald, volgde een hels fluitconcert. HSV verloor de belangrijke wedstrijd met 0-1.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.