PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Besiktas hoopt op ongelukkige Van Nistelrooy’

Ruud van Nistelrooy staat mogelijk voor een nieuw avontuur. Volgens Voetbal International is Besiktas geïnteresseerd in de voorhoedespeler, die bij Hamburger SV in het bezit is van een aflopend contract. De international wil, na een afgeketste transfer naar Real Madrid, vertrekken bij zijn Duitse werkgever.

Besiktas verbaasde dit seizoen al vaker met het aantrekken van een aantal opvallende spelers. Onder meer Hugo Almeida, Ricardo Quaresma, Simao Sabrosa, Roberto Hilbert en Guti werden afgelopen zomer naar Turkije gehaald. Laatstgenoemde speler, die in het verleden bij Real samenspeelde met Van Nistelrooy, zou de ervaren spits nu hebben aanbevolen bij de clubleiding.

Van Nistelrooy is bij HSV bezig aan zijn tweede seizoen. De aanvaller kon vorige maand terugkeren naar Real, maar de clubleiding van Die Rothosen hield een overgang tegen. Tot ontzetting van Van The Man.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.