PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV speurt verder in Zuid-Amerika

PSV is momenteel druk bezig om spelers uit Zuid-Amerika te scouten. Nadat woensdag middenvelder Gerson werd gehuurd van Botafogo, gaat technisch manager Marcel Brands nu in Peru scouten, waar momenteel het Zuid-Amerikaans kampioenschap onder 20 wordt gehouden.

Brands gaat kijken of er spelers rond lopen die een potentie een versterking voor PSV zijn. Ook gaat de technisch manager de scoutingsrapporten af van de scouts, die eerder al in Zuid-Amerika bezig waren met scouten.

Deze week werd Gerson nog gehuurd van Botafogo en zal zich bij Jong PSV moeten bewijzen. De Eindhovendse club kon de transfer nog bevestigen, omdat het voor 31 januari, toen de transferperiode sloot, de zaakjes al op orde had gebracht. Alleen een visum en een verblijfsvergunning moesten nog geregeld worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.