‘PSV had bijna beschikking over Tom de Sutter’

PSV heeft vlak voor het verstrijken van de transferdeadline een poging gedaan om Tom de Sutter tijdelijk over te nemen van Anderlecht. Tot een overgang naar Eindhoven kwam het echter niet voor de spits.

Anderlecht wilde De Sutter niet op huurbasis laten gaan. Toch heeft de interesse van PSV de aanvaller gevleid. ‘Dat is niet zomaar een club. Ik was wel in de verleiding”, zegt hij tegenover La Derniere Heure.

“In zes maanden zou ik daar veel kunnen leren door te spelen. Dit bewijst wel dat ik gedurende de weinige speeltijd die ik had, mijn kwaliteiten heb kunnen laten zien, ondanks de blessures”, besluit hij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.