PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV via FIFA stap dichter bij geld voor Robert

De FIFA heeft de Spaanse voetbalbond gevraagd om Betis Sevilla zes punten af te nemen, omdat die club nog altijd niet in staat is gebleken om 1,6 miljoen euro over te maken aan PSV. Dat bedrag is Betis verschuldigd na een transfer van de Braziliaan Robert in 2007. De Spanjaarden hadden tot half januari de tijd om over de brug te komen. Dat meldt het AD.

Toen dat niet gebeurde, vroeg PSV de FIFA om de druk verder op te voeren. Het in financiële problemen verkerende Betis is koploper in de Segunda Division, maar staat na eventuele puntenaftrek niet langer op een promotieplaats.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.