PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Manolev kan bijtekenen bij PSV

Stanislav Manolev mag dan veel kritiek krijgen in de media, PSV is zeer te spreken over de Bulgaar. De club heeft hem dan ook meerjarige, verbeterde verbintenis aangeboden.

De 25-jarige Manolev heeft nog een contract tot medio 2012 in Eindhoven. Dat contract kan hij met enkele seizoenen verlengen. De Bulgaarse international heeft de aanbieding in beraad genomen, meldt technisch manager Marcel Brands aan Voetbal International.

“We hebben Stanislav laten weten wat we in gedachte hebben. Zijn zaakwaarnemers zullen daar binnenkort op terugkomen”, aldus Brands. Manolev is bij PSV bezig aan zijn tweede seizoen en is een onbetwiste basisspeler onder trainer Fred Rutten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.