Eidur Gudjohnsen naar Fulham

Voormalig PSV-aanvaller Eidur Gudjohnsen heeft in Fulham een nieuwe werkgever gevonden. De IJslandse aanvaller neemt tijdelijk afscheid van Stoke City en speelt voor de rest van het seizoen voor de Londense Premier League-club.

Gudjohnsen was de afgelopen dagen ook in beeld om de voorhoede van Feyenoord te versterken, maar de salariseisen van de blonde aanvaller waren de Rotterdammers te gortig. Ook Ajax toonde belangstelling voor de spits.

Fulham wordt na Valur Reykjavik, PSV, KR, Bolton Wanderers, Chelsea, Barcelona, AS Monaco, Tottenham Hotspur en Stoke City de tiende werkgever van de IJslandse international.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.