PSV gaat Dzsudzsak niet verkopen

Balasz Dzsudzsák kan een transfer naar OSC Lille op zijn buik schrijven. De aanvaller heeft van PSV te horen gekregen dat de club onder geen beding akkoord gaat met een transfer.

Lille meldde zich deze week via een tussenpersoon bij PSV en zou tien miljoen euro over hebben voor de Hongaar. Marcel Brands, technisch directeur van de koploper van de Eredivisie, laat echter weten de interesse niet serieus te nemen en dat een vertrek van Dzsudzsák sowieso geen optie is.

“Balázs is bovendien niet te koop”, is Brands duidelijk. PSV raakte met Jonathan Reis (zware blessure) en Ibrahim Afellay (FC Barcelona) al twee sterkhouders kwijt. De club is dan ook niet bereid nog een basisspeler te laten vertrekken deze maand.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer