PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ex-jeugdproduct PSV en Internazionale duikt op in België

Ibrahim Maaroufi krijgt weer een kans op het Europese vasteland. Eupen, de nummer veertien van de Belgische competitie, wil kijken wat de 22-jarige middenvelder in huis heeft. Maaroufi doorliep de jeugd bij Anderlecht en PSV, alvorens hij in 2006 de overstap maakte naar Internazionale. In Milaan wist Maaroufi echter nooit door te breken, waarna het bergafwaarts ging met hem.

De tweevoudig Belgisch international speelde jaren geleden een handvol bekerwedstrijden en één Serie A-duel bij Inter, maar mocht vervolgens op huurbasis naar FC Twente verkassen. In Enschede speelde hij vervolgens nooit één wedstrijd; daarop mocht hij het proberen bij Vicenza. Ook bij die club liet Maaroufi echter geen onuitwisbare indruk achter. Vervolgens verdween hij via Bellinzona en MVV, waar hij óók al geen speeltijd kreeg, langzaamaan uit beeld.

Volgens Sporza verbleef Maaroufi de laatste tijd bij Wydad Casablanca in Marokko. De jongen die ooit gezien werd als de nieuwe Andrea Pirlo moet zichzelf nu zien te herpakken in het shirt van Eupen. De promovendus in de Jupiler League is zich langzaam maar zeker aan het veilig spelen en hoopt dat Maaroufi dat beetje extra kan brengen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.