PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Van Nistelrooy blijft alles geven voor HSV

Emmanuel Adebayor speelt de rest van het seizoen op huurbasis voor Real Madrid, en dus niet Ruud van Nistelrooy. De spits kreeg geen toestemming van Hamburger SV. Hij was teleurgesteld, maar geeft nu weer alles voor zijn club.

“Ik beloof dat ik tot de laatste dag alles zal geven voor HSV. Ik zal bewijzen wat ik waard ben als voetballer en als mens, iedere wedstrijd weer”, zegt Van Nistelrooy in gesprek met Bild. “Ik heb tegen Schalke en tegen Frankfurt mijn hoofd ook niet laten hangen en dat zal ik in de resterende wedstrijden ook niet doen.”

Trainer Armin Veh begrijpt de flirt van Van Nistelrooy met Real Madrid wel, hij eist nu echter weer alle aandacht van de spits. “Of ik boos ben omdat hij flirtte met Real Madrid? Nee hoor, hij is een mens, geen machine. Als hij zich niet voor honderd procent inzet, zal ik hem niet opstellen. Maar daarvan is tot dusver geen enkele sprake.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.