PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Van Bommel in hemel met transfer naar AC Milan

Mark van Bommel verruilde Bayern München dinsdag definitief in voor AC Milan. De 33-jarige middenvelder tekende een contract voor tweeënhalf jaar bij de Italiaanse topclub. “Als je op je 33e nog zo’n overstap maakt, kun je niet anders dan ongelooflijk blij zijn”, aldus Van Bommel in De Telegraaf.

“Het afscheid viel mijn ploeggenoten en mij zwaar”, vervolgt de Nederlander. “Natuurlijk heb je niet met iedereen een even goede band. Maar de jongens met wie ik heel goed optrok en ik hebben wel een traantje gelaten.”

Louis van Gaal, trainer van Bayern, wenste hem succes in Milan. “Hij heeft me bedankt en gefeliciteerd”, aldus Van Bommel. “Ik heb twee landskampioenschappen behaald, twee bekers gewonnen en twee supercups veroverd. Dat is niet slecht, maar er had nog wel wat meer in gezeten.”

“Eigenlijk ongelooflijk als je beseft, dat ik op mijn 28e pas bij PSV wegging,” vervolgt de aanvoerder van het Nederlands Elftal. “Het is een mooi lijstje. Maar dat is niet genoeg. Het gaat erom dat je ook prijzen wint. Dat is tot dusver gelukt en wil ik bij Milan ook proberen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.