PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Danny Koevermans vertrekt definitief bij PSV

Danny Koevermans vertrekt na dit seizoen definitief bij PSV. De aanvaller is ontevreden met het aantal speelminuten onder Fred Rutten en een gesprek over contractverlenging duurde niet lang. Koevermans vroeg een hoger salaris en kreeg van toenmalig directeur Jan Reker te horen dat dat er niet inzat.

“Dan dien ik mijn contract uit en dan is het na vier jaar over”, aldus Koevermans in het Brabants Dagblad. “Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik de concurrentie kon aangaan. Ik was alleen blijven staan als ik tegen FC Groningen een goal had gemaakt en tegen VVV-Venlo twee. Alleen dan.”

Toen Marcus Berg geschorst raakte, kwam Jonathan Reis in beeld en nu de Braziliaan maandenlang geblesseerd is, staat Berg weer vast in de basis. De Zweed wordt gehuurd van Hamburger SV en lijkt niet definitief te blijven. Koevermans heeft echter geen trek om nog langer in Eindhoven te blijven. Hij hoopt op een club die bij hem past en waar hij nog een aantal jaren kan spelen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.