Rutten ontevreden over Marcus Berg

Marcus Berg heeft door zijn reacties na zijn wissel kwaad bloed gezet bij PSV-trainer Fred Rutten. De aanvaller moest na de rust in de kleedkamer achterblijven, iets wat Berg niet kon verkroppen.

De Zweed kreeg in de slotfase van de eerste helft de gele kaart voorgehouden, een reden voor Rutten om Berg uit voorzorg aan de kant te houden. “Ik was veel te bang dat hij tegen een tweede gele kaart zou aanlopen”, aldus de trainer.

“Hij werd even aan zijn shirtje getrokken en reageerde daar meteen op. Even later deed Marcus dat nog eens. Ik heb hem vervolgens uit voorzorg gewisseld. Gezien het aantal aanvallers dat we hebben heb ik iedereen namelijk hard nodig.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer