PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Zoon Nilis ook weg bij PSV

Na Luc Nilis lijkt ook diens zoon Arne (19) PSV te gaan verlaten. De aanvaller van Jong PSV heeft volgens De Telegraaf eind vorig jaar al bij de clubleiding aangegeven graag terug te willen naar België, waar hij inmiddels bij een aantal clubs een stage heeft afgewerkt.

Om welke clubs het gaat en of zij actief zijn in de Jupiler Pro League, is nog onduidelijk. Nilis, midvoor in de PSV-jeugd, kwam de voorbije jaren niet verder dan één invalbeurt tijdens een bekerwedstrijd. Voor hij in 2008 naar Eindhoven kwam, speelde hij in zijn vaderland bij Genk.

Vader Luc verruilde eerder deze maand zijn rol als scout van PSV voor een dienstverband in de Turkse Süper Lig. Hij werd assistent van Fuat Capa bij Kasimpasa. PSV verloor tijdens de winterstop al meerdere spelers; Ibrahim Afellay ging naar Barcelona, Nordin Amrabat koos voor Kayserispor en Funso Ojo werd tot het einde van het seizoen verhuurd aan VVV-Venlo.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.