PSV-fans demonstreren tegen combiregeling

Supporters van PSV demonstreren zondag in Venlo tegen de combiregeling die is opgelegd voor de uitwedstrijd van hun club tegen VVV-Venlo. Voorzitter Rob van den Akker van de supportersvereniging heeft dat dinsdag aangekondigd. Dat deed hij na afloop van overleg met de gemeente Venlo. De fans zeggen dat ze al jarenlang zonder problemen zelfstandig naar uitwedstrijden reizen. Ze vinden daarom dat de combiregeling niet nodig is. Venlo wil haar standpunt echter niet wijzigen.

Het is voor het eerst dat de PSV-aanhang met een demonstratie de onvrede uit. De actie krijgt steun van PSV. De supportersvereniging verwacht zondag in Venlo ruim driehonderd deelnemers. Het is nog onbekend hoe de actie eruit gaat zien.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer