PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

FC Groningen geinteresseerd in Stijn Wuytens

Stijn Wuytens’ toekomst lijkt niet in Eindhoven te liggen. De middenvelder komt nauwelijks aan spelen toe en FC Groningen zit op het vinkentouw om de Belg in de zomer over te nemen van PSV. De linkspoot weet van de interesse van De Trots van het Noorden en PSV zal geen hoge som vragen voor de neef van Jan Wuytens.

“Ik kan niet ontkennen dat wij Wuytens een zeer interessante speler vinden”, zegt algemeen directeur Hans Nijland tegen Voetbal International. “Wij zijn op de hoogte van de situatie waarin hij zich bij PSV bevindt, en houden die nauwlettend in de gaten. Overigens zijn er meer spelers als hij die op ons lijstje staan.”

De in Eksel geboren spelverdeler is nooit helemaal doorgebroken in het Philips Stadion, daar hij nooit voor een relatief langere periode een basisplaats wist te bemachtigen. Dit seizoen kwam hij pas één keer in competitieverband in actie en een transfer lijkt dan ook in de lijn der verwachting te liggen. Eerder werd de ex-speler van Racing Genk verhuurd aan De Graafschap.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.